El despatx

Grupo


Quines característiques defineixen a la nostra Firma?

Quina és la metodologia de treball que emprem?

Defensem la Propietat Intel·lectual i les noves tecnologies.

Des de FG legal oferim un servei d'assessoria que permet als autors, creadors i societats del sector cultural conèixer perfectament quins són els seus drets, l'abast dels mateixos i de quina manera es poden protegir. Apropem als nostres clients la legislació en matèria de Propietat Intel·lectual, l'evolució de la mateixa amb l'aparició i desenvolupament de les noves tecnologies i , amb això, conèixer quins poden ser els canals d'exportació més viables per les seves obres. Com tampoc oblidem aquelles altres àrees, en les que l'evolució tecnològica no incideix tant però en les que si és constant l'evolució legislativa. Per això oferim la nostra cobertura en l'àrea musical, discogràfica, editorial, artística, escènica, plàstica, audiovisual i cinematogràfica.

Treball d'equip

Som plenament conscients que la complexitat del dret implica que en un mateix assumpte conflueixin diversos aspectes jurídics i que permet diferents solucions. És per això que estudiem cada cas de mode conjunt i simultani pels diferents professionals de les diverses àrees amb l'objectiu de trobar la solució més adequada i favorable pels nostres clients. Cadascuna de les qüestions són analitzades des de tots els angles possibles pels nostres experts, així doncs estem habituats al treball en equip, que és de resultat més fiable i eficaç que el treball individual.

Actuació Internacional

El nostre despatx desenvolupa activitats que no sols en l'àmbit nacional sinó també a l'internacional, mantenint una estreta col·laboració amb despatxos de diferents països tant de la Unió Europea com de fora d'aquesta.