Equip

Eva Faustino Ribas

Eva Faustino Ribas

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Col·legiada en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Mediació campus ICAB. Directora d'APECAT, Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya. Col·laboradora en publicacions sobre Dret de Propietat Intel·lectual. Docent al Máster de Producció Audiovisual organitzat per EDITRAIN. Màster en mediació civil i mercantil pel campus Idiomes: castellà, català i italià.

 

 

 

Francisco Guirao Cartagena

Francisco Guirao Cartagena

Llicenciat en Dret per l'Universitat de Barcelona. Col·legiat en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Pràctica Jurídica per l'ICAB. Publicació d'articles a revistes especialitzades i generalistes sobre Competència Deslleial i Responsabilitat Civil. Ponent a cursos interns per a Advocats d'Ernst & Young sobre la Llei Concursal, Responsabilitat d'Administradores i Competència Deslleial. Activitat docent en Curs de Postgrau de la UAB. Ponent a seminaris de les Cambres de Comerç Britànic i Americà. Responsable i tutor de Practicum Esade i professor de Máster a ISDE. Experiència Professional prèvia de 12 anys en Ernst & Young Abogados i de 2 anys a Deloitte Abogados com a responsable del Departament Processal. Idiomes: castellà, català i anglès.

 

 

 

Mercè Moreno Alcalde

Mercè Moreno Alcalde

Llicenciada en Dret per l'Universitat de Barcelona. Col·legiada en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Especialitzada en Urbanisme i Dret Administratiu. Professora associada de Dret Administratiu a la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques de Universitat Internacional de Catalunya des de l'any 2006. Publicació d'articles a revistes especialitzades i generalistes del sector immobiliari. Experiència Professional prèvia de 16 anys en Leymar & Leysters Abogados, Leymar abogados, Aguirre Newman, Meirinho & Associados i Promo Consultors Assesssors. Idiomes: castellà, català, anglès i francès.

 

 

 

Nikolai Tyukhay

Nikolai Tyukhay

Llicenciat en Dret per la Universitat de St.Petersburg. Col·legiat en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Dret Empresarial. Universitat de Barcelona. Centre d'Estudis Financers. Curs Monogràfic sobre Planificació Fiscal Internacional. Curs de Tributació de les Operacions Immobiliàries. Curs de Dret de Successions. Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona Especialitzat en Dret Processal Civil, Dret Immobiliari. Idiomes: castellà, català, anglès i rus.

 

 

 

Francisco Javier Ruiz Ruiz

Francisco Javier Ruiz Ruiz

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona-Abat Oliva Sant Pablo CEU. Col·legiat en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Diplomatura en Escola de Pràctica Jurídica per l´ICAB, Màster en Dret Penal. Màster en Drets pels Negocis. Experiència professional en l'àmbit del Dret Civil i Mercantil, amb especialitat en Dret Immobiliari i Dret Bancari.

 

Linkedin