Equip

Eva Faustino Ribas

Eva Faustino Ribas

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Col·legiada en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Mediació campus ICAB. Directora d'APECAT, Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya. Col·laboradora en publicacions sobre Dret de Propietat Intel·lectual. Docent al Máster de Producció Audiovisual organitzat per EDITRAIN. Màster en mediació civil i mercantil pel campus Idiomes: castellà, català i italià.

 

 

 

José Ramón Gil Cantons

José Ramón Gil Cantons

Llicenciat en Dret per l'Universitat de Barcelona. Col·legiat en exercici por l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Pràctica Jurídica per l' ICAB. Docent en jornades i postgraus organitzats per Universitat de Barcelona i d'Universitat Politècnica de Catalunya. Coordinador i ponent de seminaris de Propietat Intel·lectual organitzat per l'Institut Català d'Indústries Culturals del Departament de Cultura. Els seus articles en matèria de Propietat Intel·lectual es publiquen en revistes del sector musical i a través de revistes digitals. Idiomes: castellà, català, anglès i italià.

 

 

 

Francisco Guirao Cartagena

Francisco Guirao Cartagena

Llicenciat en Dret per l'Universitat de Barcelona. Col·legiat en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Pràctica Jurídica per l'ICAB. Publicació d'articles a revistes especialitzades i generalistes sobre Competència Deslleial i Responsabilitat Civil. Ponent a cursos interns per a Advocats d'Ernst & Young sobre la Llei Concursal, Responsabilitat d'Administradores i Competència Deslleial. Activitat docent en Curs de Postgrau de la UAB. Ponent a seminaris de les Cambres de Comerç Britànic i Americà. Responsable i tutor de Practicum Esade i professor de Máster a ISDE. Experiència Professional prèvia de 12 anys en Ernst & Young Abogados i de 2 anys a Deloitte Abogados com a responsable del Departament Processal. Idiomes: castellà, català i anglès.

 

 

 

Mercè Moreno Alcalde

Mercè Moreno Alcalde

Llicenciada en Dret per l'Universitat de Barcelona. Col·legiada en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Especialitzada en Urbanisme i Dret Administratiu. Professora associada de Dret Administratiu a la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques de Universitat Internacional de Catalunya des de l'any 2006. Publicació d'articles a revistes especialitzades i generalistes del sector immobiliari. Experiència Professional prèvia de 16 anys en Leymar & Leysters Abogados, Leymar abogados, Aguirre Newman, Meirinho & Associados i Promo Consultors Assesssors. Idiomes: castellà, català, anglès i francès.

 

 

 

Amaia P. Pichot Matachana

Amaia P. Pichot Matachana

Llicenciada en Dret per l'Universitat de Barcelona. Col·legiada en exercici per l' ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Dret de Família i Infància, compost per dos postgraus en nul·litat, separació i divorci, i per infància, protecció de la Persona i adopció. Experiència Professional prèvia al despatx penalista Jufresa&Asociados i despatx multidisciplinari AAS&Abogados. Especialitzada en Dret Penal i en Dret de Família. Idiomes: castellà, català, anglès, alemany i danès.

 

 

 

Patricia de la Fuente Pinós

Patricia de la Fuente Pinós

Llicenciada en dret per l' Universitat de Barcelona Col·legiada en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster de Mediació en Dret Privat i Mediació Familiar del Consell d'Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya. Assistència al Curs sobre el Llibro V de Drets Reals del Codi Civil de Catalunya Curs General d'Estrangeria del ICAB Especialitzada en Responsabilitat civil contractual i extracontractual, Dret d’assegurances, Estrangeria, dret immobiliari, dret de família, arrendaments i mediadora familiar de Dret privat i mercantil. Idiomes: castellà, català i anglès.

 

 

 

Nikolai Tyukhay

Nikolai Tyukhay

Llicenciat en Dret per la Universitat de St.Petersburg. Col·legiat en exercici per l'ICAB, Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Màster en Dret Empresarial. Universitat de Barcelona. Centre d'Estudis Financers. Curs Monogràfic sobre Planificació Fiscal Internacional. Curs de Tributació de les Operacions Immobiliàries. Curs de Dret de Successions. Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona Especialitzat en Dret Processal Civil, Dret Immobiliari. Idiomes: castellà, català, anglès i rus.

 

 

 

Francisco Javier Ruiz Ruiz

Francisco Javier Ruiz Ruiz

Especialista en Dret Immobiliari i en Reclamacions (tant en l'àmbit del Dret Bancari com les derivades de la Responsabilitat Civil). Llicenciat en Dret i col·legiat en exercici pel ICAB, des de 2002 exerceix com a advocat dirigint la defensa de tot tipus de reclamacions judicials. En l'àmbit extrajudicial assessora a empreses i professionals en dret contractual, dret societari i dret immobiliari.